Pagina's

zondag 19 december 2010

buttons en spiegeltjes

                                    

de afgelopen dagen was mevrouw verburg druk in de weer met de trap bevrijden van overtollige bekleding, spijkers en nietjes. daarna moest er driftig worden geschuurd. inmiddels is er, met dank aan een vroegere buurman en een lieve zus, één trap helemaal klaar en zit de tweede in de grondverf.

verder lag er hier op de bank een sneu en zielig koortsig ziek kind dat de aandacht vroeg. maar bovenop dit alles was mevrouw verburg druk in de weer met de buttonmachine die begin deze week dan eindelijk toch is gearriveerd. vooral de spiegeltjes worden hier in huis erg gewaardeerd.
in het begin was het even zoeken naar de juiste druk, en was er zelfs sprake van een klein bedrijfsongevalletje doordat de zwarte ring was blijven zitten. (wie die nou toch vergeten was er uit te halen??)  
een hevig gekraak, en een spiegeltje aan gruzelementen waren daarvan het gevolg..
in het begin bleven sommige spiegeltjes ook na heftiger aandrukken nog bewegen in de button. inmiddels is daar een dubbelzijdig plakbandje een verbijsterend simpele oplossing voor gebleken.
binnenkort in de webwinkel!

2 opmerkingen:

  1. Gefeli met je buttonmachine! :D
    En dankjewel voor de lieve buttons, ik hoorde van mijn vriendinnetje dat je er ook wat voor mij had bij gedaan, superlief van je! :)

    BeantwoordenVerwijderen